Montage af gulv og loft

Kvalitet og kundetilfredshed er nøgleordene når det kommer til vores gulvarbejde.

Montage af gulv og loft - Montage af gulv/loft - CL Service & BygProfessionelt gulvarbejde

Skal det være et helt almindeligt trægulv af en af de populære træsorter? Eller skal det være et laminatgulv? Det er helt op til dig, hvilket gulv du ønsker. Vi lægger alle typer, og kvalitet og kundetilfredshed er nøgleordene når det kommer til vores gulvarbejde.

 

Nyt gulv ovenpå det gamle gulv
Det nye gulv kan lægges direkte på det gamle gulv, hvis du foretrækker dette, men ofte får du et bedre resultat med en fuldstændig udskiftning, hvor vi først fjerner det gamle gulv, hvorpå vi lægger et nyt gulv.

Fordelen ved at få lagt et flot og nyt gulv er, at du ikke behøver væg-til-væg-tæpper eller lignende, der kræver mere rengøring, og som samler støv og snavs. Trægulve er med andre ord en smuk og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver behagelige lyse flader.

Montage af gulv og loft - Montage af gulv/loft - CL Service & BygSkal loftet give rummet bedre akustik, kan både gips lofter og Troldtekt lofter være en god mulighed.

 

Nyt loft
Loftet er et vigtigt element i ethvert hjem, og det er vigtigt at vælge det rigtige, da det kan give rummelighed, ro og skabe rene linjer. Du kan tænke over udseende, pris og vedligeholdelse, når du skal vælge loft til dit hus. Der findes flere muligheder og materialer til dit nye loft. Vi kan sammen drøfte fordele og ulemper ved forskellige lofter samt finde det loft, der passer til netop dit hjem.

 

 

Hvilket loft skal jeg vælge?
Det handler om at vælge det rigtige loft til rummet. I større rum med højt til loftet, kan hvide gips lofter med filt komme til sin ret. Når lyset reflekteres, er det med til at give rummet et lyst og flot udtryk. I værelser og mindre stuer kan et træloft også være en løsning. Det giver et mere “hyggeligt touch”. Trælofter er også blandt de billigste loftløsninger. Skal loftet give rummet bedre akustik kan både gips lofter og Troldtekt lofter være en god mulighed. Troldtekt er også en prismæssig billig løsning, og med meget gode akustiske egenskaber.

Kontakt os

Interesseret i at få et uforpligtende tilbud? Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende en e-mail til Kontakt@cl-service.dk eller ringe på telefon 4541432562 Vi glæder os til at høre fra jer.

Hvorfor en professionel bør udføre arbejde på dit gulv og loft?

  1. En professionel snedker eller tømrer har den nødvendige erfaring og kompetencer til at udføre arbejdet korrekt og effektivt, og kan derfor sikre et godt resultat.
  2. En professionel vil have adgang til det nødvendige udstyr og værktøj til at udføre arbejdet, samt kunne håndtere eventuelle uforudsete problemer, som kan opstå undervejs.
  3. En professionel vil kunne rådgive om de bedste materialer og teknikker til at opnå det ønskede resultat, og kan hjælpe med at vælge den bedste løsning for ens bolig og budget.
  4. En professionel vil kunne overholde relevante love og regler for arbejdet, og sikre at det er i overensstemmelse med gældende bygningsreglementer.
  5. En professionel vil kunne give en garanti eller garanti for arbejdet, hvilket giver en ekstra sikkerhed for at arbejdet er udført korrekt og tilfredsstillende.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Kontakt din lokale tømrer fra Thisted

Vi er her for at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.