Nyt tag

Nyt tag

nyt tag - Tag - CL Service & BygPå ethvert hus er det nødvendigt med et tag. Det er nemlig taget, der giver læ for vind og vejr. Derfor er det også vigtigt, at du altid har et tæt og funktionelt tag. Det gælder både, hvis du er ved at bygge nyt, eller hvis dit gamle tag trænger til en udskiftning.

Hos CL Service & Byg har vi stor erfaring med taglægning. Derfor kan vi også hjælpe dig med hele processen. Lige fra at undersøge og vurdere dit nuværende tag til selve udskiftningen. Vi kan også sparre med dig om materialevalg, så du altid ender med det rette valg til netop dit hus. Vælg derfor CL Service & Byg, når du skal have nyt tag.

Hvornår skal taget udskiftes?

Taget på dit hus bliver udsat for lidt af hvert. Derfor er det også kun naturligt, at taget skal udskiftes på et tidspunkt. Hvornår du bør udskifte dit tag, afhænger af flere forskellige faktorer. Blandt andet hvor gammelt taget er, og hvilke materialer det er lavet af, samt hvor udsat taget er. Som udgangspunkt siges det, at et tag skal udskiftes hver 30. år.

Det er vigtigt, at taget bliver udskiftet, inden der opstår slitage og skader. Hvis der allerede er opstået en skade – eventuelt som følge af et uvejr – bør du få udbedret skaden hurtigst muligt. En skade på selve taget kan hurtigt føre til en skade i selve tagkonstruktionen, hvilket kan blive omkostningsfuldt at udbedre.

Vælg selv dit tagmateriale

Når du gerne vil have et nyt tag, kan du vælge blandt flere forskellige materialer. Det er vigtigt, at materialet både har de rette funktionelle såvel som æstetiske egenskaber. Taget skal naturligvis være både solidt og holdbart, men det skal også kunne være pænt og passe til udtrykket på dit hus. Hvis du er i tvivl om materialevalget, står vi hos CL Service & Byg altid klar til at hjælpe dig.

Lad CL Service & Byg bygge dit nye tag i Lemvig, Thisted og Hanstholm

Hos CL Service & Byg har vi flere årtiers erfaring med taglægning. Derfor kan vi også hjælpe dig med hele processen, når du gerne vil have nyt tag. Uanset om du er ved at bygge nyt eller vil have udskiftet dit nuværende tag, har vi den rette ekspertise og de rette kompetencer. 

Vi hjælper dig med alt fra undersøgelsen af dit nuværende tag til udvælgelse af materialer og selve opsætningen. Derfor behøves du ikke andre samarbejdspartnere end os, når du gerne vil have nyt tag.

Kontakt os

Interesseret i at få et uforpligtende tilbud? Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende en e-mail til Kontakt@cl-service.dk eller ringe på telefon 4541432562 Vi glæder os til at høre fra jer.

Tre grunde til, at du bør få et nyt tag

  1. En ny tagdækning kan forbedre ens boligs energieffektivitet, ved at isolere bedre og holde varmen indendørs.
  2. Det kan øge boligens værdi og øge ens chance for at sælge boligen hurtigere og til en højere pris.
  3. Det kan beskytte ens bolig mod skader fra vejr og natur, som kan forårsage skader på trækonstruktionen og interiøret over tid.

Prisen for at få lavet et nyt tag kan variere afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af projektet, samt valg af materialer. Det er derfor vigtigt at få flere tilbud fra forskellige tømrere eller tagdækkere for at få den mest præcise pris.

For at vælge den rigtige tagdækning til ens bolig er det vigtigt at tage hensyn til ens budget, ønsket om vedligeholdelse, og boligens arkitektur og beliggenhed. Det kan også være en god idé at undersøge de forskellige materialers egenskaber og levetid.

Tiden det tager at få lavet et nyt tag kan variere afhængigt af størrelsen og kompleksiteten af projektet, samt vejrforholdene. Det er derfor vigtigt at få en tidsplan fra tømreren eller tagdækkeren for at have en forventning om hvornår arbejdet vil være færdigt.

Det kan være en god idé at få inspiceret taget før man får det udskiftet, da det kan afsløre skader eller problemer som skal tages hånd om før man investerer i et nyt tag.

Man kan undersøge om man har brug for at få udskiftet hele taget eller kun en del af det ved at undersøge taget for skader og tegn på aldring. Det er vigtigt at undersøge hele taget, da skader kan sprede sig fra et område til et andet. Det kan være en god idé at få en professionel tømrer eller tagdækker til at kigge på taget for at få en korrekt vurdering.

Ja, der kan være forskel på pris og kvalitet mellem forskellige tagdækningsmaterialer. Det er vigtigt at undersøge de forskellige materialers egenskaber, levetid og priser, før man træffer en beslutning om hvilket materiale man skal vælge.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Kontakt din lokale tømrer fra Thisted

Vi er her for at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.