Træterrasser

Professionel hjælp til din nye træterrasse i Vestjylland

Går du med drømmen om en ny og lækker træterrasse, som du kan nyde mange gode timer på helt alene eller sammen med dem, du holder allermest af? Så skal det gerne være i orden, og derfor gør du klogt i at investere i professionel hjælp til arbejdet. Vi hjælper dig både som privat kunde eller virksomhed, der ønsker en ny træterrasse i Lemvig, Thisted eller Hanstholm og omegn.

Hos os kan du være helt sikker på at arbejdet bliver udført med sans for selv de mindste detaljer, og at alt bliver gjort præcis efter forskrifterne, således at du kan få en træterrasse, der vil holde i mange år frem i tiden. 

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

 

Vi er din lokale tømrer

Vi er din lokale tømrer i Vestjylland og har stor erfaring med alle opgaver, der ligger inden for faget. Vi sætter en ære i at kunne udføre håndværk efter den gode gamle skole, et håndværk vi ved holder, præcis som det skal. Her lægger vi stor vægt på kvalitet og har sans for alle de små detaljer, der kan være med til at gøre en stor forskel i det færdige resultat. 

Vi hjælper dig gerne med din nye træterrasse, hvad end du kontakter os som privat kunde eller erhvervskunde og overholder alle aftaler til punkt og prikke. Vi kommer hurtigt forbi, da vi altid er lige i området og kan derfor hjælpe dig i mål med dine ønsker og behov i en fart. 

 

Du er vores nye VIP-kunde 

Når du er kunde hos os, så efterlader vi dig ikke, før end at du er tilfreds med det færdige resultat. Vi sætter altid god tid af til en grundig dialog, da der ikke er nogle kunder eller opgaver, der er ens. Vi sørger for at give os tid til at forstå dine ønsker og behov, så du til sidst står med et færdigt resultat der lever op til dine behov, ønsker og forventninger. 

 

Vi står klar med råd og vejledning 

Er du ikke helt sikker på, hvad der er det rette valg i forhold til din træterrasse? Vi står klar med kompetent råd og vejledning i forhold til udformning og materialevalg, der hver især har deres fordele. Vi ønsker blot at give dig de bedste betingelser for en ny, velfungerende træterrasse, der kan give mange timers glæde i fremtiden. 

Kontakt os

Interesseret i at få et uforpligtende tilbud? Kontakt os ved at udfylde vores kontaktformular, sende en e-mail til Kontakt@cl-service.dk eller ringe på telefon 4541432562 Vi glæder os til at høre fra jer.

Tre grunde til at få en træterrasse

  1. En træterrasse kan give boligen et mere naturligt og hyggeligt udseende, og skabe et ekstra rum til at nyde det danske sommervejr.
  2. Træ er et holdbart og økologisk materiale, og en træterrasse kan derfor være en bæredygtig løsning, som kan holde i mange år.
  3. En træterrasse kan også øge boligens værdi, og give et ekstra salgsargument, hvis man vælger at sælge boligen i fremtiden.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.


Kontakt din lokale tømrer fra Thisted

Vi er her for at hjælpe dig og besvare alle de spørgsmål, du måtte have.